Ben je op zoek naar mooi en origineel behang voor de kinderkamer? Mag het iets gewaagder zijn dan het brave roze of lichtblauw dat je bij veel merken terugvindt? Dan ben je bij Funkywalls aan het juiste adres. Wij zijn fan van felle kleuren met coole prints en stellen je graag het behang van LAVMI en ESTA voor. We bieden bewust een beperkt maar kwalitatief aanbod zodat de keuzestress beperkt blijft maar dat toch iedereen iets leuk kan vinden voor de jongens- of meisjeskamer.

 

LAVMI is een Tsjechisch merk dat in 2013 een zeer originele kinderbehangcollectie op de markt heeft gebracht. De pure, grafische stijl in combinatie met de felle kleuren waren meteen een schot in de roos. Na 10 jaar is deze collectie nog steeds hip en ideaal voor een stoere kinderkamer.

         

 

Esta is een 100% Nederlands merk met een ruim aanbod hip en stijlvol behang volgens de laatste nieuwe woon- en modetrends. De producten worden met liefde en aandacht voor design ontworpen én geproduceerd in Nederland. Voor het behang wordt enkel papier uit duurzame bosbouw gebruikt en alle inkten zijn op waterbasis en vrij van oplosmiddelen. Dit zijn onze favorieten uit de nieuwe collectie Forest Friends: schattige bosdieren, glow in the dark sterren, een grafische print met halve bollen of een stratenpatroon met auto's. Er is voor elk wat wils.

                

 

Mag het iets nostalgischer zijn? Ook in onze vintage collectie hebben we mooi behang voor de kinderkamer. Deze zijn originele rollen uit de jaren '70 maar nog in perfecte staat. Het aanbod is beperkt dus als je iets ziet wat je leuk vindt, niet twijfelen en meteen bestellen want op = op.

   

Kies een kinderkamerbehang uit onze collectie als basis voor een bepaalde sfeer in de kinderkamer. Wordt het een stoere jongenskamer, een schattige meisjeskamer of toch liever iets genderneutraal met geometrische figuren? Nog enkele bijpassende accessoires en voila, klaar is kees.


 ook per gewone overschrijving!

Deze website gebruikt (technische en analytische - Google Analytics) cookies om correct te functioneren. Door gebruik te maken van onze website aanvaardt u het gebruik van deze cookies!