Koziel uit Frankrijk ontwierp een reeks uiterst realistisch imitatiebehang of zoals ze het in het frans zo mooi zeggen 'trompe l'oeil' behang. Het design wordt tot in de kleinste details uitgewerkt met als resultaat een esthetisch perfect behang dat je blindelings kan vertrouwen. Een imitatiebehang is bovendien veel goedkoper dan het echte materiaal en het is makkelijker aan te brengen. 

Populair sinds jaren is het stenenbehang. Ideaal voor een industriële look, een rustieke wand in een loft of als decor in een theater of filmset. Dankzij de kleurschakering licht en donker krijgt je muur meer volume en karakter. Het stenenbehang is beschikbaar in rood, wit, zwart, beige en met mos bedekt.

rode stenen behang

Ook de gekende Parijse metrotegels zijn beschikbaar in een behangversie. Zowel de zwarte als witte metrotegels zien er verbazingwekkend echt uit. Dankzij de vinyllaag kan het behang ook gebruikt worden voor de keuken of badkamer.

Sloophout behang, OSB-platen print of exotisch hout behang. Hiermee breng je een warme toets in je interieur en kunnen perfect gecombineerd worden met modern meubilair.  

De natuur is reeds vele jaren een onuitputtelijke bron van inspiratie voor behangontwerpers. Koziel brengt de natuur naar binnen maar dan zonder de kleine kriebelbeestjes. Wat dacht je van een klimopbehang aan je muur, of een berkenbomenbos.?

 

Last but not least is de mooie marmer print. De unieke tekening wordt reeds jarenlang nagebootst door schilders. Met deze behangversie kan jij ook een chic interieur realiseren voor een veel lagere prijs en het is een stuk makkelijker aan te brengen.

 

 


 ook per gewone overschrijving!

Deze website gebruikt (technische en analytische - Google Analytics) cookies om correct te functioneren. Door gebruik te maken van onze website aanvaardt u het gebruik van deze cookies!