Lavmi betekent in het Tsjechisch: hou van mij. Het ontwerpbureau LAVMI uit Praag ontwerpt sinds 2009 behangpapier en interieuraccessoires om van te houden. Ontwerpster Babeta Ondrova ontwikkelde een eigen stijl die aan de hoogste esthetische normen voldoet en soms zelfs voor is op de trends.

 

Het merk staat voor originele grafische ontwerpen in felle kleuren, anders dan wat je in de meeste andere behangcollecties vindt. De eerste collectie was meteen een schot in de roos: een leuke kindercollectie met grappige tekeningen van auto’s, vliegtuigen, bootjes, schaapjes, apen en leeuwen. Het kinderbehang is geprint op vlies wat veel sterker is en makkelijker aan te brengen is dan het merendeel van ander behangpapier voor kinderen.

              

Daarna volgende enkele collecties LAVMI modern behangpapier. Telkens een mooie mix van Scandinavische stijl, retro motieven en geometrische patronen. Kies jouw behang met je hart. Kies een behang waarvan je elke dag vrolijk wordt. Laat het gekozen behang jou helpen om een interieur te creëren waar je tot rust komt.

                

Sinds 2014 startte LAVMI met de productie van accessoires als lampen, kussens, keukentextiel en uurwerken die bij het behangpapier passen. Zo maak je van interieur een mooi en vrolijk geheel. Voor de kinderen zijn er ook  dekbedovertrekken, stickers en rugzakjes in de gekende vrolijke prints.

                

 

Funkywalls is sinds 2013 de Belgische distributeur van het merk LAVMI. De behangboeken kan je inkijken in meer dan 50 interieurwinkels (klik hier voor de lijst). Sinds 2016 zijn wij ook de distributeur voor Nederland en Noord-Frankrijk. Heb je een winkel en wil je graag zelf het LAVMI behang verkopen? Contacteer ons gerust via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.';document.getElementById('cloakd96049bfe641101c497ea5afb7e62f89').innerHTML += ''+addy_textd96049bfe641101c497ea5afb7e62f89+'';


 ook per gewone overschrijving!

Deze website gebruikt (technische en analytische - Google Analytics) cookies om correct te functioneren. Door gebruik te maken van onze website aanvaardt u het gebruik van deze cookies!